Registration online
Fransk Daglig Curriculum i Saint-Raphaël

Förmiddagskurs

- 4 timmar per dag 09.00 - 12.30
- 2 lärare dela på klassen

Första halvan av förmiddagspasset: 9.00 - 10.30

Läraren presenterar schemat för den morgonen.

Kafferast kl. 10.30 i  trädgården
Kafferast kl. 10.30 i trädgården

Varje morgon får varje deltagare göra en muntlig redogörelse om gårdagens upplevelse av eftermiddagen eller kvällen. Två eller tre av deltagarna kan muntligt redogöra ett ämne förberett i förväg. Detta kan följas av en debatt om en aktuell fransk nyhet där hela klassen deltar, uppdelat i för-och emot lag. Övning och inlärning av ordförråd kopplat till dessa situationer. Morgonens första halva avslutas med att planera nästa dags ämne.

Andra halva f.m passet : 11.00 - 12.30

En amerikansk student grupp från Texas med Annie som lärare
En amerikansk student grupp från Texas med Annie som lärare

En kort föreläsning av läraren på temat det franska språket och den franska kulturen. Detta följs av frågor från deltagarna. Det kan bl.a handla om en kontroversiell debatt om ekonomiska, politiska, sociala och kulturella frågor.

Varje dag presenterar läraren specifika grammatiska aspekter av språket, med praktiska övningar till eleverna. 70 - 80% av förmiddagen ägnas åt muntliga presentationer.Intensive Eftermiddagskurs, utöver f.m. passet

2 timmar per eftermiddag : 14.30 till 16.00

2 till 3 clever max av samma nivå

f.m 4 lektioner + e.m 2 lektioner = 6 lektioner om dagen

I denna kurs kan deltagarna repetera, utveckla samt hitta ett ämne, som är relevant för deras särskilda intressen. Denna kursplan är "à la carte" när det gäller ämnesområden. Målet är att uppnå större spontanitet i deltagarens muntliga presentation. Hela eftermiddagen är fokuserad på konversation.

Hög Intensivkurs 8 tim / dag

Där man blir upptagen non-stp från kl. 09.00 till kl. 16.00 + franka hemläxor

Detta är en 1 ½-timmars lunch som räknas som kurs , med en privat lärare vid ett separat bord.. Enligt en läroplan avtalats mellan student och lärare kommer denna kurs består av ett antal diskussioner, varierande dag, som täcker teman om vardagslivet i dagens Frankrike. Deltagaren kan själv välja de ämnen om dessa diskussioner enligt hans eller hennes intressen.

A lower 4- 6 y.o children's group with two young French instructors in charge
A lower 4- 6 y.o children's group with two young French instructors in charge

Välkommen till en givande och trevlig franska språksemester i Saint-Raphael på franska Rivieran!

Franska språkskola i Frankrike och franska sommarkurser av : France Langue & Culture © www.franskaspråkresor.com All rights reserved.

Franska Skolan - lära sig franska i Frankrike