Registration online
Franska Undervisningsmetoder i Saint-Raphaël

Våra instruktörer är infödda och certifierade lärare. En del av dem undervisar utomlands under läsåret. Alla har en betydande erfarenhet av att undervisa franska som ett främmande språk. Vårt mål är att skapa en levande klassrums miljö genom ett aktivt deltagande av studenterna där de verbala färdigheter prioriteras. Vi lär dig att kommunicera på franska så snabbt som möjligt genom rollspel, muntliga presentationer och praktisk konversation. Även om studenten uppmuntras att tala så mycket som möjligt, försummar vi inte läsning, grammatik eller uttal. Läraren lyssnar och korrigerar.

Några av våra duktiga lärare sommaren 2015
Några av våra duktiga lärare sommaren 2015.

Några avancerade studenter med Christine, lärare ..


En students typiska dag

09:00 till 12:30: Franska språkkurser, inklusive en halvtimmes paus.

12:45 till 14:15: Lunch med lärarna. (frivillig)

14:30 till 16:00: intensivkurs, undervisning i små grupper med max 3 elever

14:30 till 17:00: Beachaktiviteter. Lektioner i golf, tennis, windsurfing, aerobics, etc. halvdagsutflykter, ridning, rullskridskoåkning

Efter 19:00 :Middag med din franska familj eller med andra elever följt av fritidsaktiviteter på kvällen, teater eller träff ibland med lärare Fr.o.m kl. 22.00 frivillig deltagande på caféterrassen av Hôtel BeauSéjour *** vid strandpromenaden.

Vid slutet av din språkkurs - förutsatt du deltog i klasserna regelbundet - kommer du att få ett Intyg om Studier och Närvaro , enligt nedan modellen :

Intyg om Studier och Närvaro
Intyg om Studier och Närvaro

Intyg om Studier och Närvaro

Välkommen till en givande och trevlig franska språksemester i Saint-Raphael på franska Rivieran!

Franska språkskola i Frankrike och franska sommarkurser av : France Langue & Culture © www.franskaspråkresor.com All rights reserved.

Franska Skolan - lära sig franska i Frankrike