Registration online
Villkor för Fransk Registrering

Anmälningsavgift, 230 euro

Anmälningsavgiften är uppdelad i två delar. 50 Euro är en engångs administrativ avgift som inte är en del av kursavgiften. De återstående 180 Euro är en handpenning på din kursavgift. Detta kommer att dras av från ditt slutgiltiga belopp som du betalar via Internet 2 veckor före din ankomsten på skolan

Anmälningsavgiften på 230 Euro per person kan överföras genom en Wire Transfer Order från din bank till vår bank i Frankrike i enlighet med IBAN och BIC instruktioner vi skickar dig före din registrering på nätet.

Anmälningsblankett

För registrering på nätet, följer du de instruktioner vi skickar dig i en offert. Vi kommer att skicka dig en bekräftelse på din registrering med uppgifter ang. din vistelse på skolan samt adresser på din inkvartering om du anlitade oss på detta.

Kurs-och boendeavgifter

I bekräftelse ni får efter registrering , kommer ni att bli påmind om att överföra i EUR resterande summan för kurs-och eventuell boendeavgifter 2 veckor för er ankomst till skolan med en bank överföring till vår franska bank HSBC i Frankrike , dvs med samma IBAN och BIC bank detaljer ni fick tidigare från oss.

Avbokningsavgift

Det finns en avbokningsavgift på 30 EURO som ingår i anmälningsavgiften på 50 EURO. Om skolan får en skriftlig uppsägning två veckor före kursstart, kommer hela handpenningen och anmälningsavgiften, minus återbetalningsavgift från bankin, att återbetalas. För kurser som inställs efter två veckor eller under tiden kursen pågår, är alla avgifter förverkade och ingen avgift återbetalas. Därför är ett reseförsäkringsskydd mycket viktigt om något oförutsett händer strax före avresan eller under ditt besök, så att du kan få ersättning från ditt försäkringsbolag.

Ömsesidiga uppföranderegler

Ledningen för skolan kommer att se till att alla tillgängliga kurser och program som erbjuds på denna webbplats är uppfyllda efter bästa förmåga. Den bästa publicitet och belöning vi kan få är deltagare som är glada och nöjda.

I gengäld förväntar vi oss från studenterna en positiv attityd och beteende i klassrummen, med sina värdfamiljer, på hotell och under skolans utflykter så att ditt deltagande blir en trevlig vistelse, som är både intellektuellt utmanande och kulturellt givande. Stora och små problem kan vi lösa på plats bums medan vi är tillsammans. Inte senare när du väl åkt hem. Det finns alltid lösningar!

Ansvar

Den organisation som ansvarar för de franska sommarspråkkurserna i Saint-Raphael är France Langue & Culture™ en privat skola registrerad i Frankrike sedan 1977.

Förfrågningar

Om du vill veta mer om Saint Raphaël och den franska Rivieran, råd vid val av kurser, boende och fritidsaktiviteter, utflykter, m.m. kontakta oss i Stockholm, Sverige, ända fram till slutet av maj, innan vi flyttar till Frankrike i juni månad.

Telefon kontor i Sverige 08-35 06 98 Mobil i Sverige : 073 669 15 25

Telefon i Frankrike : 0033 612 88 78 95 (endast på sommarn : Juni 10 - Augusti 30 ) till samma lokaltaxa inom E.U. som i Sverige

E-post: edmond.vonsaenger@gmail.com

Välkommen till en givande och trevlig franska språksemester i Saint-Raphael på franska Rivieran!

Franska språkskola i Frankrike och franska sommarkurser av : France Langue & Culture © www.franskaspråkresor.com All rights reserved.

Franska Skolan - lära sig franska i Frankrike